Linkek a témában:
Trófea Grill Étterem Budapest
A Trófea Grill Étterem a Margit híd budai hídfőjénél nyitotta meg kapuit, és a már megszokott magas színvonalon, rögzített árakkal nyújtja svédasztalos hatalmas étel és italválasztékát. Az étterem a céges, baráti vagy családi rendezvények legkiválóbb hely
Serpince a Rádayn
SVÉDASZTAL KORLÁTLAN ÉTEL és ITAL FOGYASZTÁSSAL 2690 Ft-ért. Árgarancia és minőség. Mi kitaláltuk és megcsináltuk neked a legjobb ételeket a magyar és a nemzetközi konyhából. Nálunk nyugodtan kikapcsolódhatsz és élvezhetsz egy olyan kellemes atmoszférá
Pastrami Kávéház és Étterem
Amit kínálunk: Különleges eljárással, frissen és helyben készített ételek, ingyen parkolási lehetőség, WIFI kapcsolat, látványkonyha, reggeli, terasz, gyermeksarok, és a közép-kelet-európai embernek leginkább tetsző ízek, barátságos környezetben. Nincsene
Korlátlan ételfogyasztás
Hogy a korlátlan ételfogyasztás lehetőség néha bizony nagyon csábító tud lenni, mindenki tudja; ugyanakkor nem mindig adatik az meg, hogy az ember édesanyja, nagyanyja terülj-terülj asztalkámmal örvendeztesse meg az arra érdemeseket. A Trófea viszont mindenki előtt nyitva áll!
Aragvi Grúz Étterem
Az Aragvi Grúz Étterem Budapest 2. kerületében tradicionális grúz ételekkel és italokkal, különleges grúz borokkal várja a grúz konyhaművészet kedvelőit, illetve a gasztronómia kalandorait. Étlapján megtalálható a hagyományos grúz konyha ételei, mint a hacspuri, a skmerüli, a szuluguni, a csebureki, a szoko kece, az aragvi saláta, a sotiszpuri, az elardzsi.
Callas Café & Restaurant
Változatos étlapunk a nemzetközi konyha finomságait, a magyar konyha klasszikusait kínálja vendégeinknek. A tapasz tálak mellett pedig újdonságnak számítanak a kemencében steakek, ami a Chef ajánlatunkban található meg. Valamint business lunch kínálatunkkal hetente megújulunk. Házi készítésű desszertjeink az édesszájúak nagy kedvence.
Kína varázsa a Ping étteremben
A Ping étterem bemutatja Kína varázslatos világát, ahol vendégeink megismerhetik az 5000 éves múltra visszatekintő konyhaművészet csodáit. A minőségi kikapcsolódásra vágyók megtalálják helyüket, hiszen a Ping étterem kulináris élvezeteket nyújt gazdag kínálatával.
A hozzánk ellátogató vendégek belépnek Kína birodalmába, ahol megismerhetik e hazának csodálatos ízvilágát.
BIGinning
BIGinning egyszerre képviseli a régi magyar éttermek ízeit, hangulatát és a mai modern, hangulatos éttermek kialakítását, tálalását. A BIGinninget azért alkottuk meg, mert Budának kell egy olyan különleges hely, ahol az új és a hagyományos ételeket fine dining alapanyagokból, a legmodernebb konyhatechnológiával készítik el tökéletes minőségben.
Megyeri csárda étlapja
megyeri csárda étlapja, A Megyeri Csárda története: E terület mellett, ahol a csárda áll, már az ókorban is jelentős közlekedési útvonal húzódott. Ásatások emlékei bizonyítják, hogy ez a vidék egykor a rómi "LIMES" láncszeme volt. A mai csárda környékén erődítések helyezkedtek el és itt állt az őrtorony is. A XV.sz.írásos emlékei szerint a megyeri terület a váci káptalan birtoka, majd a törökvész után 1695-től Újfalusi János földbirtokos tulajdona. Feltehetően ekkortájt létesült itt valami csárdaépület.
A XIX.századtól Károlyi gróf hitbizományi birtoka Újmegyer település, ez a vidék, ahol fejlett szőlőművelés folyik.
E terület mellett, ahol a csárda áll, már az ókorban is jelentős közlekedési útvonal húzódott. Ásatások emlékei bizonyítják, hogy ez a vidék egykor a rómi "LIMES" láncszeme volt. A mai csárda környékén erődítések helyezkedtek el és itt állt az őrtorony is.
A XV.sz.írásos emlékei szerint a megyeri terület a váci káptalan birtoka, majd a törökvész után 1695-től Újfalusi János földbirtokos tulajdona. Feltehetően ekkortájt létesült itt valami csárdaépület
Evidens Bistro
Az Evidens Bistro egy olyan hely, ahová betérve úgy érezzük, mintha hazaérkeznénk. Éttermünk a meleg vendégszeretet, a hagyományos magyar alapanyagok és a modern konyhaművészet különleges találkozása. Ételeinket tradicionális receptek alapján a modern gasztro-trendeket követve készítjük el látványkonyhánkban illetve a vendégeink asztalánál, melyeket jó magyar szokás szerint nagy adagokban tálalunk